Menü


Bangladeş North South University İle OMÜ Arasında İşbirliği Toplantısı
05-04-2021

Bangladeş’in önde gelen üniversitelerinden North South University ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi arasında çevrimiçi tanıtım toplantısı geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantı çerçevesinde bölümler arası işbirlikleri imkânları görüşüldü.

Toplantı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Biriminden Doç. Dr. Mustafa Said Kurşunoğlu ve North South Uluslararası İlişkiler Biriminden Dr. Katherine Li’nin moderatörlüğünde gerçekleştirildi. Toplantıda Uluslar arası İlişkiler Biriminden  Birol Kurt ve Tolga Arslan üniversitemizi tanıtan sunumlarını paylaştılar. Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden Doç.Dr. Özgür Özaydın ve Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden Prof. Dr. Erdal Kılıç ve Doç. Dr. Sedat Akleylek bölümleri ve ikili işbirliği imkânları hakkında bilgi verdiler. Toplantıya North South Üniversitesinden İşletme ve Ekonomi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdul Hannan Chowdhury,  Prof. Gour Gobinda Goswami, Dr. Sakib Bin Amin, Dr. Asad Karim Khan Priyo, Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden Dr. Rezaul Bari, Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden Dr. Hasan Uz Zaman, Dr. M. Shazzad Hosain, Çevre Bilimleri Fakültesinden Prof. Dr. Nazmun Nahar, Matematik ve Fizik Bölümünden Dr. Mamun Molla ve Uluslararası ilişkiler ofisinden Samina Miti ve üniversitemiz öğrencilerinden Safayat Hossain katıldılar.

Önümüzdeki dönemde iki kurum arasında işbirliğini güçlendirmek adına hem üniversite seviyesinde hem de birimler seviyesinde bir dizi toplantı gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.