DAAD Ankara Danışma Merkezi Webinar Duyurusu - RWTH Aachen
10-10-2017

DAAD Ankara Danışma Merkezi Webinar Duyurusu

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sayın Bayanlar ve Baylar,
DAAD Ankara Danışma Merkezi, RWTH Aachen Üniversitesi ile birlikte 19 Ekim 2017, Perşembe saat 17.00 - 18.30 arasında İnternet ortamında "
RWTH Aachen - Engineering Winter and Summer School Programmes" adlı bir Webinar/ Uzaktan Eğitim düzenliyor.
Hedef kitle Almanya' da yükseköğrenim görmek isteyen lise, lisans öğrencileri ve ebeveynlerdir.
Bu sunum İngilizce gerçekleşecektir!
Webinar’a kayıt olmak için, Facebook sayfamızı veya Web sitemizi takip edin. Katılım PC, Tablet veya Akıllı Telefon üzerinden gerçekleşebilir.
Ankarada ki DAAD Danışma Merkezi hakkında detaylı bilgiye Web sitemizden ulaşabilirsiniz www.daad-turkiye.org Ekte yolladığımız el ilanını ilgili kişilere iletirseniz seviniriz.
Desteğiniz için teşekkürler!
Konuyla ilgili sorularınızı bize sorabilirsiniz!
Selamlar
DAAD Ankara