Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin Uluslararası Toplantıları Asya Ekseninde Devam Ediyor!
20-04-2021

Ondokuz Mayıs Üniversitesi ile Malezya International Islamic University Malaysia arasında çeşitli bölümlerden akademisyenlerin katıldığı çevrimiçi toplantı gerçekleştirildi. Her iki üniversitenin Uluslararası İlişkiler Birimleri tarafından düzenlenen toplantıda karşılıklı tanıtım ve bilgilendirme faaliyetinin yanı sıra bölümler arası karşılıklı bilimsel iş birliği imkanları ele alındı. Ağır pandemi koşullarına rağmen çevrimiçi toplantılar ve dijital iletişim taraflara yeni uluslararası fırsatlar ve pandemi sonrası için değerli öngörüler sunuyor. Kültürel iletişim ve ortak bilimsel çalışmalara uygun zeminler hazırlayan uluslararası çevrimiçi toplantılar akademisyenler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Toplantıya Ondokuz Mayıs Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Biriminden Doç. Dr. Mustafa Said Kurşunoğlu, Esra Derle, Tolga Arslan, Birol Kurt, Eğitim Fakültesinden Doç. Dr. Nursel Topkaya, Dr. Esat Şanlı, Doç. Dr. Yusuf Bahri Gündoğdu, Arş. Gör. İrem Nur Gürsoy ve Mühendislik Fakültesinden Doç. Dr. Sevim Çevik; Malezya International Islamic University Malaysia Uluslararası İlişkiler Biriminden Prof. Dr. Amir Akramin Bin Shafi, Chyfica binti Mohamed Zamri, Eğitim Fakültesinden Dr. Ismaiel Hassanein Ahmed Mohamed, Dr. Madihah Binti Khalid ve Dr. Mohammad Ridhuan Bin Abdullah katıldılar.