Menü


OMÜ’nün Öğrencileri Endonezya’da
09-09-2024

Ondokuz Mayıs üniversitesinden öğrenciler Endonezya’nın Malang kentinde bulunan Maulana Malik İbrahim Malang Üniversitesine İkili İş birliği Protokolü uyarınca bir program dahilinde değişim öğrencisi olarak gittiler. Üniversitenin uluslararasılaşma politikaları bağlamında İkili İş birliği protokollerine göre değişim öğrencisi olarak OMÜ öğrencilerinin ve akademisyenlerinin yurt dışındaki yüksek öğretim süreçlerine katılmaları, tecrübe paylaşımı, kalitede verimlilik ve akademik gelişim açısından önemli bir gösterge kabul ediliyor.

İki hafta sürecek eğitim ve kültürlerarası iletişim programı çerçevesinde İlahiyat ve Sağlık Bilimleri Fakültelerinden seçilen öğrencilere Dünya Kültür Bölgeleri Koordinatörü Dr. Öğr. Üys. Ahmet Aycan rehberlik yapıyor.

Ulusoy Un A. Ş.’nin bilet sponsorluğunu üstlendiği değişim programında öğrenciler, Malang Üniversitesindeki derslere ve kendileri için hazırlanmış akademik program ve kültürel etkinliklere katılarak, yüksek öğretim tecrübesinde yeni kazanımlar elde edecekler, üniversitelerimiz ve ülkelerimiz arasındaki iş birliği sürecine doğrudan katkı sunacaklar.

Birimimiz adına üniversitemizin uluslararasılaşma çabalarına vermiş olduğu değerli desteklerinden dolayı Ulusoy Un’a ve Dr. Eren Günhan Ulusoy’a teşekkürlerimizi sunarız.